Vi har alt i brugte pavilloner – se vores store udvalg og gode tilbud!Tilbage

Pavilloner har mange anvendelsesmuligheder. De fås i alt fra laboratorieenheder til kontor – og beboelses – pavilloner. Nye pavilloner koster selvfølgelig mere end brugte og ofte er der gode penge at spare ved at kigge på markedet for brugte pavilloner. På vores hjemmeside sælger vi både nye og brugte pavilloner, og vi har et stort udvalg og sortimentet for indretning spænder bredt.

Derfor kan det være en god ide at besøge vores hjemmeside eller kigge ind forbi vores adresse – se kontaktinformationerne nedenfor. På vores hjemmeside kan du let og bekvemt få et overblik over, hvilke brugte pavilloner, vi har. Skulle der ikke lige være den pavillon, du leder efter, så kan det godt betale sig at kontakte os, da vi hele tiden får ”nye”, brugte skurvogne ind.

Brugte pavilloner – vi har mange løsninger

Som førnævnt fås pavilloner nye som brugte i mange løsninger, hvad gælder indretning og formål. Størrelserne varierer meget, og vi har ofte mange særlige tilbud som f.eks. brugte børnehaver på flere hundrede m2. Du kan også leje eller købe en nyrenoverede pavilloner, der f.eks. kan fungere som projektenheder eller laboratorier. Med andre ord kan du få lige netop den specifikke løsning, du har behov for hos os, så det er værd at kigge forbi vores hjemmeside, hvis du søger brugte pavilloner.

Her finder du kontaktinformationerne:

Dalsgaard A/S

Industrivej 43

7080 Børkop

Tlf: 75869611

Mail:  klaus@dalsgaard-as.dk